Møbler efter mål

Hos Kristensen & Kristensen kan du få møblerne stort set ligesom du ønsker. Vi respekterer kundernes forskellige behov og hvorfor ikke få det optimale, når nu det skal skabe glæde mange år ud i fremtiden.

fil s_h.jpg

mi

Kundetilpassede løsninger

Kristensen & Kristensen lægger en stor dyd i at tilbyde møbler, som giver kunden en UNIK løs-ning. Som vi siger: 

"K&K afspejler kundernes behov"

mere info s_h.jpg

De små detaljer

Hjemmet signalerer hvem du er som person og vi respekterer forskelligheden som både kan findes i smag og behov. Hvorfor "nøjes" når den optimale løsning byder sig? Det er de små detaljer, der gør en forskel og som er med til at skabe helheden.

fil2 s_h.jpg

Vi skaber rammerne 

For Kristensen & Kristensen er møbler ikke blot et møbel, men et redskab til at skabe de optimale rammer i din hverdag.

special måll s_h.jpg

Specialister 

Kort sagt så er vi specialister hvad angår materialer, mål og udformning inden for spisestuemøbler og i særdelshed borde, så husk dette når du skal i gang med at planlægge din nye indretning. Kort og godt så er vores råd: VÆLG stilart (romantisk, klassisk, moderne etc), VÆLG den farve som passer til jer, VÆLG den størrelse og udformning, som gør at DIT møbel bliver UNIKT og opfylder DINE behov.

"Hvorfor gå på kompromis når muligheden for den perfekte løsning byder sig?"

kristensen:kristensen a/s

Storstrømsvej 44
DK - 6715 Esbjerg N
Tel. +45 7547 0303
E-mail

Vis på GoogleMaps

Kristensen & Kristensen

Kristensen og Kristensen A/S er et 100% ejet dansk selskab, som har handlet med massive egetræsmøbler i mere end 15 år. Hovedkvarteret er placeret på den danske vestkyst, nærmere betegnet i Esbjerg, og huserer en administrations, salgs- og logistikafdeling. Vi er eksperter i specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.