Design.jpg

K-K design1 s_h.jpg

K:K Design

Foruden eksterne samarbejdspartnere i form af møbeldesignere og arkitekter, så sker en stor del af Kristensen & Kristensens produktudvikling internt i organisationen. Gennem en tæt dialog med møbelbutikkerne og forbrugerne omsættes ideer til virkelighed via Kristensen & Kristensens egne afdelinger i Danmark og Litauen.

special måll s_h.jpg

Special Mål

Ud over vores faste produktserier, så er vi også i stand til at udvikle det personlige møbel som opfylder kundens individuelle behov. Special-størrelser, detaljer etc. er således en fast del af det vi kan levere til vores kunder!

mere info s_h.jpg

Mere info

Du kan finde yderligere information og inspiration under SORTIMENT + KATALOGER, som spænder bredt lige fra klassiske Provence møbler, som repræsenterer den hyggelige og varme franske landstil til det mere moderne og designorienterede møbel.

kristensen:kristensen a/s

Storstrømsvej 44
DK - 6715 Esbjerg N
Tel. +45 7547 0303
E-mail

Vis på GoogleMaps

Kristensen & Kristensen

Kristensen og Kristensen A/S er et 100% ejet dansk selskab, som har handlet med massive egetræsmøbler i mere end 15 år. Hovedkvarteret er placeret på den danske vestkyst, nærmere betegnet i Esbjerg, og huserer en administrations, salgs- og logistikafdeling. Vi er eksperter i specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.