100 % danskejet familievirksomhed

Image-1.png  Image-2.png

Hvem er K&K 

Kristensen & Kristensen A/S er et 100 % danskejet selskab, som har handlet med møbler i mere end 20 år. Firmaet blev etableret af Povl Erik Kristensen  og Anette Kristensen, som er barnebarn til Claus Sørensen og datter til Cand. Polit. Tage Sørensen.

Udviklingen 

Hvad der startede med salg af småvarer og interiørartikler blev senere starten på et skifte fra interiørvarer til møbel import og siden egen møbelproduktion.

Skiftet betød også at sønnen Kristoffer Jarl Kristensen fik andel i virksomheden og han blev hurtigt den primære drivkraft i at finde egnede produktionsfaciliteter i Østeuropa og den efterfølgende implementerings-fase.

Litauen

I 2002 opkøbte Kristensen & Kristensen A/S således  en møbelfabrik i Tauragé i LItauen, som i dag opererer under Kristensen & Kristensen Baltic Division UAB.  Mere end 15 mio. DKK blev investeret i tørrestuer, fuldautomatisk fyr, maskiner, savværk o. lign opgraderinger, så man i dag har fuld kontrol over stort set hele råvareprocessen fra opskæring og tørring til slutproduktet.

Beliggende i Esbjerg

Hvor produktionen i dag ligger i Taurage, så er hovedkontoret placeret i Esbjerg på den danske vestkyst, og huser administration, salgs- og logistikafdeling samt showroom. Kristensen & Kristensen A/S er således at finde blandt en række af familiens øvrige relaterede virksomheder herunder Viking Life Saving Equipment A/S, Claus Sørensen A/S, Vestfrost A/S samt Blika A/S.

Standard eller specialmål?


KogK_maal_kasse.png 
Vi kan lave alle vores møbler i specialmål.

Se vores komplette sortiment


KogK_sortiment_kasse.png 
Vælg produkt under sortiment.

Gå på opdagelse i katalogerne


KogK_katalog_kasse.png 
Se vores kataloger og produktinformation.

kristensen:kristensen a/s

Storstrømsvej 44
DK - 6715 Esbjerg N
Tel. +45 7547 0303
E-mail

Vis på GoogleMaps

Kristensen & Kristensen

Kristensen og Kristensen A/S er et 100% ejet dansk selskab, som har handlet med massive egetræsmøbler i mere end 15 år. Hovedkvarteret er placeret på den danske vestkyst, nærmere betegnet i Esbjerg, og huserer en administrations, salgs- og logistikafdeling. Vi er eksperter i specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.