Designere

Foruden interne ressourcer, så foregår en del af Kristensen & Kristensens produktudvikling i tæt samarbejde med eksterne designere og arkitekter, som således er med til at sætte deres præg på Kristensen & Kristensens profil.

Halvor Bakke.jpg

mi

Halvor Bakke

Halvor Bakke er nordmand og født i Stavern 1970 og har altid haft interesse for interiør.  Han blev senere headhunted til rollen som interiørspecialisten i det norske TV program "Homsepatruljen". Siden da har Halvor opstartet eget firma, som tilbyder boliginretning, ligesom han har designet diverse brugskunst artikler, trægulve, farvekort og ikke mindst serien Signature Collection.

NORMdesigner2.jpg

Norm Architects Copenhagen

NORM.ARCHITECTS blev grundlagt i 2008 og afspejler Jonas Bjerre-Poulsens og Kasper Rønns visioner om design og arkitektur.

Både Jonas og Kasper har trods deres unge alder stor erfaring inden for arkitektur og design, men selvom de deler samme grundværdier inden for æstetik, så er de også meget forskellige. Jonas har et godt øje for former, mens Kasper fokusere mere på teknologi og netop dette match/mis-mactch gør NORM til en stærk aktør i branchen.

Sven Heskier3design33.jpg

Sven Heskier

Sven Heskier, som driver Heskier Design sammen med konen Kiesser Heskier, står bag flere stole serier til Kristensen & Kristensen. Sven Heskier har et særligt øje for, at design ikke kun skal se godt ud. Det skal også være anvendeligt. Siddekomforten har således været altafgørende i designet af stolene til Kristensen & Kristensen.

TOM STEPP designer.jpg

Tom Stepp

Er arkitekt ved "The Royal Danish Academy of Fine Arts" og har vundet flere priser. Tom Stepp har igennem en lang årrække samarbejdet med flere danske og internationale virksomheder som er kendt for deres eksklusive design og gode kvalitet.

kristensen:kristensen a/s

Storstrømsvej 44
DK - 6715 Esbjerg N
Tel. +45 7547 0303
E-mail

Vis på GoogleMaps

Kristensen & Kristensen

Kristensen og Kristensen A/S er et 100% ejet dansk selskab, som har handlet med massive egetræsmøbler i mere end 15 år. Hovedkvarteret er placeret på den danske vestkyst, nærmere betegnet i Esbjerg, og huserer en administrations, salgs- og logistikafdeling. Vi er eksperter i specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.